18 листопада 2020 року відбулось чергове засідання комісії з питань академічної доброчесності, під час якого було підбито підсумки про проведені заходи з популяризації академічної доброчесності серед учасників освітнього процесу університету впродовж вересня-листопада поточного року. Голова комісії, професор Наталія Мазур повідомила про відкриті бесіди, які проводили члени комісії та науково-педагогічні працівники кафедр зі студентами ОС «бакалавр» і «магістр». Крім того, студентам було продемонстровано презентацію «Академічна доброчесність в інституційній практиці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка» і відеоролик «Будь доброчесним. Навчайся гідно та відповідально», який підготували студенти педагогічного факультету.

Крім того, Наталія Анатоліївна зазначила, що Університет Огієнка долучився до відначення Міжнародного дня академічної доброчесності (21 жовтня). З нагоди свята у виші відбулась презентація буклета «Дотримання академічної доброчесності – твоя запорука якісного навчання і професійного розвитку» (упорядники: перший проректор, доцент В.А. Дубінський, професор Н.А. Мазур, голова профкому студентів, аспірантів та докторантів Ю.В. Штефанко, спікер студентського сенату А.А. Власова, методист навчального відділу З.С. Шевчук) та проведено флешмоб #ЧЕСНІСТЬПОЧИНАЄТЬСЯЗТЕБЕ, до якого активно долучились студенти, викладачі та співробітники університету.

Під час зустрічі доцент кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва Ірина Паур презентувала логотип сторінки «Академічна доброчесність», який розробляли студенти 4 курсу спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво в межах вивчення дисципліни «Сфрагістика і геральдика».

 

Відбулось чергове засідання комісії з питань академічної доброчесності