Запрошуємо усіх охочих дізнатися про досвід Університету штату Мічиган (Michigan State University) та Темпльського університету (Temple Univerisity) у створенні унікальних моделей системи академічної доброчесності та оцінювання, а також обговорити, як окремі елементи цих систем можуть бути втілені на кампусі вашого університету. Окрім цього, на вебінарі ви дізнаєтеся про те, як практично створювати курси з академічної доброчесності для студентів та які аспекти найкраще включати у зміст таких курсів.
Про спікерів:
Джейк Каспер, фахівець із питань академічної доброчесності у Деканаті по роботі зі студентами Університету штату Мічиган. Джейк відповідає за вживання стратегічних заходів у випадках, що стосуються студентів, яких зловили на порушеннях принципів академічної доброченості в університеті.
Брендон Арнолд, координатор програм по роботі із новими студентами в Офісі програм для нових студентів та сімей Темпльського університету. Основною місією Брендона є підтримка кожного із студентів на їх шляху здобуття освіти у Темпльському університеті та під час процесу прийняття академічних рішень.
Коли: 27 вересня 2021
Час: 16:30
Де: Платформа “Зум”
Участь безкоштовна, за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/NCRTPv9P33QrDXnL9