26 жовтня відбулося чергове засідання комісії з питань академічної доброчесності Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Ключовим питанням порядку денного було обговорення проєкту Методичних рекомендацій з перевірки курсових дипломних/кваліфікаційних робіт (проектів), дисертацій, авторефератів, дисертацій здобувачів вищої освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на академічний плагіат.

Основну увагу присутніх було звернуто на відсоткове співвідношення унікальності роботи і текстових запозичень у ній. Крім того, жваве обговорення колег викликало питання термінів завантаження різних видів робіт ­ курсових, дипломних/ кваліфікаційних (з огляду на графік освітнього процесу для здобувачів вищої освіти денної і заочної форм навчання).

Наприкінці засідання члени комісії внесли свої пропозиції до Методичних рекомендацій для їхнього подальшого затвердження на засіданні вченої ради університету.

На засіданні комісії з питань академічної доброчесності обговорили проєкт Методичних рекомендацій з перевірки курсових дипломних/кваліфікаційних робіт (проектів), дисертацій, авторефератів, дисертацій здобувачів вищої освіти К-ПНУ