Науково-педагогічні працівники Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка продовжують активно підвищувати свою кваліфікацію в межах програми «Удосконалення професійної компетентності науково-педагогічного працівника як запорука якісної освітньої діяльності в К-ПНУ».

Методист вищої категорії навчального відділу, кандидат філологічних наук, старший викладач  Зореслава Шевчук розповіла про виклики, які сьогодні стоять перед університетською спільнотою щодо впровадження принципів академічної доброчесності, окреслила основні кроки, які здійснює наш університет задля популяризації академічної доброчесності та формування академічної культури серед учасників освітнього процесу. Наголосила також на низці нормативних документів у К-ПНУ, які регулюють політику дотримання академічної доброчесності, видах порушень доброчесності та відповідальності за її порушення.

Культура мовлення сучасного викладача та імплементація політики академічної доброчесності в Кам’янець-подільському національному університеті імені Івана Огієнка